15.04

Kia Sorento отримує дві престижні нагороди Red Dot і iF design awards

Нова модель Kia Sorento, яка удостоєна безлічі нагород, отримала ще дві всесвітньо відомих нагороди. Флагманський позашляховик марки отримав не тільки премію Red Dot Award, але і премію iF Award за свій дизайн.

Цим визнанням в конкурсах Red Dot і iF Award бренд Kia продовжує свою неймовірну серію досягнень. Kia Soul стала першим автомобілем корейського бренду, який отримав Red Dot в 2009 році, а в цілому 26 моделей Kia були удостоєні бажаної нагороди. А з нагородою iF Award, яку марка вперше отримала в 2010 році, з новим Sorento число автомобілів Kia, удостоєних цієї нагороди, зросла до 21.

Незабаром після минулорічної прем'єри новий Sorento був нагороджений в номінації «за видатний дизайн» в опитуванні "Повнопривідний автомобіль року 2020", проведеному компанією Auto Bild Allrad. Через деякий час він отримав найважливішу німецьку автомобільну нагороду - "Золоте рульове колесо 2020" в класі "Великі позашляховики". У березні цього року він був визнаний "Жіночим автомобілем світу 2021 року" в категорії "Великий позашляховик"

Нове покоління позашляховиків було створено у співпраці з всесвітньою дизайнерською мережею Kia. Карім Хабіб, глава глобального центру дизайну Kia, прокоментував цю подію: "При проектуванні нового Sorento ми прагнули розвинути міцну естетику попередніх поколінь, застосовуючи при цьому елементи витонченості та елегантності. Дійсно, концепція "витонченої сміливості" надихнула весь процес - в результаті вийшов зрілий і збалансований, але в той же час впевнений дизайн. Ми раді, що такі престижні нагороди, як Red Dot і iF, визнали нашу роботу".