30.04

Підготуй свій KIA до літа з вигодою* до 8% на вражаючий перелік оригінальних запчастин

З 01 травня по 30 червня 2021 року в офіційній дилерській мережі ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» (входить до групи  Корпорації «УкрАВТО»), в рамках спеціальної сервісної пропозиції, для власників автомобілів KIA діятимуть спеціальні умови придбання оригінальних запасних частин.

Офіційний дистриб'ютор KIA в Україні, компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», запрошує власників автомобілів корейського бренду відвідати найближчий офіційний сервіс KIA і підготувати свої автомобілі до літньої експлуатації з вигодою* на окремі позиції запчастин і витратних матеріалів, що сягає 8%. Пропозиція діє в період з 01.05.2021 року по 30.06.2021 року.

Спеціальна сервісна пропозиція поширюється на більш ніж 1500 позицій, серед яких: витратні матеріали (фільтри, гальмівні колодки, диски та корзини зчеплення, свічки запалювання та розжарювання тощо), амортизатори, стійки стабілізаторів, акумулятори, автолампи, щітки склоочисників, рідина для омивача скла тощо. Вичерпний перелік позицій, які підпадають під дію спеціальної пропозиції, доступні за посиланням.

Докладні умови, наявність запчастин і витратних матеріалів за спеціальними цінами, а також їх сумісність з конкретною моделлю автомобіля KІА, уточнюйте у консультанта з сервісу найближчого офіційного дилера KІА в Україні.

*Під «вигодою» мається на увазі різниця від зниження ціни в порівнянні з цінами на запчастини та витратні матеріали, що діяли до 01 травня 2021 р. Спеціальні умови придбання розповсюджуються на обмежений склад запасних частин та витратних матеріалів. Спеціальна пропозиція діє в офіційній дилерській мережі «ФАЛЬКОН-АВТО» з 01.05.2021 року по 30.06.2021 року. Офіційні дилери KIA в Україні самостійно визначають кінцеву ціну на запасні частини та витратні матеріали в рамках даної спеціальної сервісної пропозиції на дату їх продажу. ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО» залишає за собою право змінювати умови спеціальної сервісної пропозиції.