27.04

В Украине стартуют продажи обновленного Kia Picanto!

Компанія «ФАЛЬКОН-АВТО» повідомляє про початок продажів оновленого покоління хетчбека Picanto в Україні. Ціни на яскравий міський субкомпакт будуть оголошені вже на наступному тижні, при цьому автомобіль буде доступний, в тому числі і в пакеті GT-Line.

Вже у кінці квітня в офіційній дилерській мережі Kia в Україні стартують продажі однієї з найбільш стильних автомобілів в своєму класі  – оновленого хетчбека Kia Picanto.

Оновлений дизайн окремих елементів кузову автомобіля, фари головного та протитуманного світла. Яскрава гамма кольорів, багате оснащення і неординарні варіації оформлення салону з кольоровими вставками.

Стартовою для нашої країни є версія Comfort (Комфорт). До більш ніж вражаючого списку оснащення входять антиблокувальна система гальм, електронні системи стабілізації і утримання авто під час старту на схилі, кондиціонер, електропривід дзеркал заднього огляду, задній парктронік, автоматичні склопідйомники передніх та задніх вікон (передні двері+функція від затискання). Магнітола RDS з підтримкою формату MP3 стартової версії включає 4 динаміка, можливість відтворювати музику з зовнішніх носіїв завдяки роз'ємам AUX і USB.

На сходинку вище стоїть Picanto у виконанні  GT-Line («Дж-Ті Лайн»). Покупці цієї версії отримають 7 подушок безпеки (включаючи подушку для захисту колін водія), Bluetooth Hands Free з голосовим управлінням, Система автоматичного вмикання головного світла, алюмінієві накладки на педалі, передні протитуманні ліхтарі, рульове колесо типу "Sport / Спорт"та багато іншого. Хетчбек також оснащується проекційними фарами головного світла, світлодіодними денними ходовими вогнями і повністю світлодіодною задньою оптикою.

Мультимедійна система, що складається з 8-дюймового сенсорного екрану (на який виводиться також зображення камери заднього виду) і 6 динаміків, дозволяє підключати смартфони з операційними системами Android та iOS.

Вартість оновленої версії, а також спеціального пакету GT-Line будуть оголошені пізніше.